מזונות מחזקים | בשר על קצה המזלג

ניוזלטר מאי 2013

steak350-170שלום לכולם,

אנחנו ממשיכים בנושא התזונה והפעם על מזונות מחזקים והתאמתם למצבו האישי של כל מטופל. נספר קצת על בשר לסוגיו השונים בהיבט הסיני ומתכונים טעימים. כמו כן, נספר על מחלת הסבוריאה שמטופלת בהצלחה רבה במרפאתנו.

בברכה, 

דוד פרלה

dudi-sign2

 

 


 

מזונות מחזקים למערכת חיסונית חלשה

כאשר המערכת החיסונית של הגוף נחלשת, אפשר לחזק אותה בעזרת מזונות וצמחי מרפא שניחנו בכושר חיזוק גבוה יותר מאחרים. אלה מתחלקים לארבע קבוצות: מחזקי אנרגיה, מחזקי דם, מחזקי יין ומחזקי יאנג.

אדם בריא, שהמערכת החיסונית שלו מאוזנת ופועלת היטב, אינו זקוק לתגבורת מיוחדת שלמזונות מחזקים כל עוד מצב בריאותו טוב.

להמשך קריאה >>

 

בשר על קצה המזלג: היתרונות הבריאותיים בבשר

התועלת הבריאותית של הבשר טמונה ביכולתו לחזק צ'י ודם, להועיל בשיקום במצבי חולשה ובבניית הגוף. לצד התכונות המזינות והמחזקות יש לבשר גם מספר היבטים שליליים – הבשר עשיר בשומן רווי ובכולסטרול ששוקעים בדפנות כלי הדם וגורמים לטרשת עורקים ולמחלות לב.

להמשך קריאה >>