סלט עדשים מונבטות

דוד פרלה

משפחת נוגדי החמצון מבורכת לשיקום תאי העור! גם הגוג'י ברי נחשבים למזונות על המכילים נוגדי חמצון. זהו פרי טרופי אדמדם וטעמו משלב בין חמוץ למתוק, וניתן להשיגו בחנויות טבע.

המצרכים ל-4 סועדים:

  • 2 חבילות עלי רוקט
  • 1 כוס עדשים מונבטות
  • 50 גרם טופו איכותי
  • 1 מלפפון
  • 6 פטריות שמפיניון
  • 1 אבוקדו
  • 2 לימוני ליים
  • 1 כפית מלח גס אטלנטי
  • 2 כפות שמן זית
  • 1⁄4 כוס גוג'י ברי

משרה לטופו:

  • כף שמן זית
  • כף רוטב סויה
  • חצי כפית זעתר

אופן ההכנה:

משרים את עלי הרוקט במים פושרים + כפית מלח כ-10 דקות. שוטפים ומסננים.

פורסים את המלפפון בעזרת קלפן לרצועות רחבות, את האבוקדו חותכים לקוביות, את הפטריות לרצועות דקות.

חותכים את הטופו לקוביות ומשרים במשרה למשך רבע שעה.

מערבבים עם התבלינים מיץ ליים טרי, מוסיפים את נבטי העדשים ואת הגוג'י ברי.

מערבבים את כל המוצרים בצלחת ההגשה.

 

המתכון מתוך הספר ״תזונה ומתכונים לעור בריא״ מאת דוד פרלה

יצירת
קשר

    השאירו פרטים

    ואחזור אליכם בהקדם

    03-5344006 לקביעת תור

      השאירו פרטים

      ואחזור אליכם בהקדם